Hyvinvointi-

tapahtuma HUG aloittaa kesän 2017

 

Tehdassaaren osuuskunta ja Tehdas 108 saivat alkunsa viitisen vuotta sitten. Tuolloin mietimme, mikä olisi se yhdistävä tekijä, johon voimavaramme ja tavoitteemme suuntaisimme. Jengissä löytyi jos jonkin alan taitajaa ja intohimon kohteetkin olivat sen mukaisesti kirjavia. Missioksi päädyimme muotoilemaan kaiken, ”mikä tekee ihmiselle hyvää”.

Vaikka fokus on välillä tahtonut karata ikkunan raoista, on ihmisten hyvinvointi ollut siis alusta asti yksi osuuskunnan päätavoitteista. Niinpä kun aloimme suunnitella ensimmäistä HUG hyvinvointitapahtumaa tulevalle kesälle, padot aukesivat ryminällä. Tätä oli odotettu! Ohjelmarungon ensimmäinen versio valmistui yhdeltä istumalta. Luentojen ja workshoppien pitäjiltä saatiin heti varmistuksia. Satakasin väki oli elementissään.

HUG hyvinvointitapahtuman tarjonta liikuttaa monipuolisesti kehoa ja mieltä, laadukasta ruokaa unohtamatta. Mukana on luentoja, workshoppeja, joogaa, tanssia, taidenäyttely, luontoretkiä, luomubrunssi, erilaisia hoitoja, rentoutuksia – ja tietenkin sauna. Aika tälle kaikelle on siinäkin mielessä kypsä, että viimeinen vuosi on mahdollistanut luontevan yhteistyön hyvinvointihuoltamo Lentävän maton kanssa.

Runsaasta ohjelmasta jokainen vieras voi koota oman näköisensä kattauksen. Esimerkiksi lauantaina kello 12 – 14 voi asettautua seuraavanlaisen valinnan eteen: mennäkö joogaamaan, tunnetyöpajaan, viedäkö lapsi tuina-hierontaan, kuunnellako luentoja taiteesta ja hyvinvoinnista sekä vaihtoehtohoidoista, vai rientääkö luontoretkelle villiyrttien pariin.

Vaikka ohjelmaa on paljon, messumaista hälinää pyritään välttämään viimeiseen asti: yhdessä tilassa ei ole samanaikaisesti useita esiintyjiä. Viihtyisän tunnelman luojina Tehdas 108:n pääarkkitehdit ovat huippuosaajia.

Oman sukelluksen syvyyttä on helppo säädellä. Koko perjantai-lauantai paketin lunastaneet pääsevät kokemaan mm. huikean, koko yön Gong-night -meditaation oman makuupussin uumenista. Toisaalta mukana on myös aivan ilmaista ohjelmaa ja muuta matalan kynnyksen toimintaa.

Näen HUG:n yhtenä punaisena lankana sen, että mieli ja keho kuuluvat saumattomasti yhteen. Ja sitten on vielä se sieluksi kutsuttu, joka puhaltaa tämän kaiken sydämelliseen hehkuunsa.

HUG on isohali meille ja kesälle 2017!

Ohjelmatiedot ja lippukauppa löytyvät täältä. (Suosittelen lämpimästi tutustumaan aikaisen linnun hintoihin!)

MUUT TAPAHTUMAT

Asunnottomien Yö -iltakahvila

YK:n kansainvälistä päivää köyhyyden poistamiseksi vietetään vuosittain 17. lokakuuta. Asunnottomien yö -kansalaisliike tukee jokaisen ...
Lue lisää

Sudenmorsian -tanssiteatteriesitys

ESITYKSET: pe 28.9. klo 19 la 29.9. klo 19 su 30.9. klo 16 Riivattujen ...
Lue lisää

Ikävä Iltapäivä / PopUP Estradi

Ikävä on tuttu tunne jokaiselle vaikkapa koti-ikävän, ihmisikävän, maisemaikävän tai taivasikävän muodossa. Muita haikeita ...
Lue lisää

JouluTehdas 2018

JouluTehdas järjestetään perinteisesti marraskuun viimeisenä sunnuntaina 25.11.2018 klo 14-18! TEHDAS 108 juhlistaa tulevaa joulunaikaa ...
Lue lisää