Jooga Viikkotunnit 2017

syys 10, 2017 | Menneet tapahtumat | 0 Kommenttia

Kesäjoogamme ovat tältä erää päättyneet – lämmin kiitos kaikille osallistujille! Tarjoamme syksyyn Lempeän Hatha-jooga -tunnin aikavälillä 10.9. – 8.10. sunnuntaisin klo 17.00 – 18.15. Ohjaajana toimii ihana Riina Kaartamo.

JOOGAKORTIT
3 x jooga = 33 €
5 x jooga = 50 €

Voit ostaa joogakorttisi verkkokaupastamme, ja tulostaa mukaan tunnille.
Ohjaaja merkkaa siihen käyttökerrat. Kertamaksu (12 € / 10 €) on mahdollista paikanpäällä (käteinen ja kortti).
Alennettu hinta koskee opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, äitiyslomalaisia, kotihoidontuella olevia sekä Tehdassaaren Osuuskunnan ja Tuki ry:n jäseniä.

ILMOITTAUTUMINEN

Olemme ottaneet käyttöön joogayhteisön ilmoittautumis- ja infopalvelun, jonka kautta tulevaisuudessa tulemme hallinnoimaan viikkotunteja sekä workshoppeja.

Klikkaa allaolevasta kalenterista tuntia, jolle haluat ilmoittautua ja kirjaudu palveluun. Palvelun kautta infoamme mm. tuntimuutoksista ja muista tulevista tapahtumista hyvinvointiin liittyen. Siellä voit ilmoittautua tunneille ja tarkastaa yhteystietosi.

HUOM. Tunti toteutuu vain, jos vähintään kolme ilmottautuu vähintään kolme tuntia ennen joogatunnin alkua.

Ilmoittautuminen tapahtuu palvelussa klikkaamalla IN -painiketta kyseisen joogatunnin kohdalla. Walk-in -asiakkaat ovat myös edelleen tervetulleita, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että ilman ilmoittautumista emme voi taata tunnin toteutumista!

Salissa on lainamattoja ja -vilttejä. Voit myös ottaa oman joogamattosi mukaan.

 Sydämellisesti tervetuloa ❤

Hatha on harjoitus, jossa etsitään Hatha-tasapainoa: rennon ja aktiivisen tekemisen tasapainoa. Tunti tasapainottaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Sopii kaikille.

MUUT TAPAHTUMAT

Ikävä Iltapäivä / PopUP Estradi

Ikävä on tuttu tunne jokaiselle vaikkapa koti-ikävän, ihmisikävän, maisemaikävän tai taivasikävän muodossa. Muita haikeita ...
Lue lisää

JouluTehdas 2018

JouluTehdas järjestetään perinteisesti marraskuun viimeisenä sunnuntaina 25.11.2018 klo 14-18! TEHDAS 108 juhlistaa tulevaa joulunaikaa ...
Lue lisää

Taideiltapäiväkerho 8-10 vuotiaille

MAKSUTON TAIDEILTAPÄIVÄKERHO Tiistaisin ja torstaisin klo 14.30 – 16.30 ILTAPÄIVÄTAIDEKERHO KELTAINEN VIALOTTI Maksuton taideiltapäiväkerho ...
Lue lisää

Café Saari + avoimet ovet

Café Saari TEHDAS 108 Tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 14 – 18 Café Saari ...
Lue lisää