TAPIO-festivaali

5. – 7.8.2016

Downshiftausta urbaanilla saarella

Taiteilijoiden, käsityöläisten, näyttelijöiden, muusikoiden ja hyvinvointialan ihmisten talkoovoimin pyörittämä yhteisö ja Luova Keskus – TEHDAS 108, Tehdassaaren historiallisessa miljöössä Nokialla järjestää TAPIO-festivaalin Tapsan Tahtien rinnakkaistapahtumana 5.-7.8.2016. Historiassaan jo kolmatta kertaa.

TAPIO-festivaalin konsepti elää ja muuntuu vuosittain vallitsevan fiiliksen ja ajan hengen mukaan niinkuin luovan organismin kuuluukin. Tänä vuonna edustamme mm. seuraavia genrejä; folk, pop, rock, blues, funk, reggae, balkan. Musiikkiesitysten lisäksi festivaaleilla nähdään kantaaottavaa taidetta ja joogataan sydäntäavaavan soul-musiikin tahdissa. Ohjelmistossa on sekä pääsymaksullisia että -maksuttomia esityksiä.

 

Tänä vuonna panostamme myös edellisvuosia enemmän tuntemattomampien artistien esilletuomiseen. Haluamme tarjota esiintymismahdollisuuksia potentiaalisille, konseptiin sopiville artisteille. Painopiste pirkanmaalaisissa kokoonpanoissa. Perjantai on astetta rokahtavampi, lauantai rytmisempi ja sunnuntai lapsiperheille suunnattu. Edellisvuosien tunnelmiin voit tutustua Kuvagalleriassamme.

Downshifting the urban island – A community of artists, craftsmen, actors, musicians and wellness professionals, creative center – TEHDAS 108, in the historical surroundings in Tehdassaari – Nokia – Finland, organizes TAPIO-festival at 5.-7.8.2016. Festivals concept variates yearly depending on the present feelings of its organizers – as a living organism should do. This year we represent following genres: folk, pop, rock, blues, funk, reggae, balkan. Among the musical performances one can also enjoy the art exhibitions and yoga sessions.

MUUT TAPAHTUMAT

Kevät Tehdas 2018

KEVÄT TEHDAS 2018 Sunnuntaina 8.4. klo 14-17 Tehdas 108 heräilee kevääseen järjestämällä toistamiseen kaikille ...
Lue lisää

PopUp Estradi + Kahvila

PopUp Estradi + Kahvila Sunnuntaisin klo 14-17 Alk. su 4.3.2018 PopUp Estradi on ILMAINEN ...
Lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This