108 KLUBI

Joka kuun toinen keskiviikko

TEHDAS 108 esittää:
108 KLUBI – se vähän erilainen klubi-ilta!
Joka kuun toinen keskiviikko

108 KLUBI ei ole ihan tavallinen klubi-ilta, vaan jokaiseen esiintyvään yhtyeeseen tutustutaan hieman pintaa syvemmältä. Klubi-isäntämme haastattelee keikan jälkitunnelmissa yhtyettä sen musiikista, historiasta sekä tulevaisuuden haaveista. Poltteleeko takataskussa bonuskysymys? Hyvä, sillä yleisö saa osallistua!

108 KLUBIN isäntänä ja hostina toimii Harri Heiskanen, yli 20 vuotta esiintymislavalla viihtynyt jätkä, jolla on kokemusta niin teatterista, toimittajan työstä, radiojuonnoista sekä stand -upista. Rento, huumoria viljelevä sielu, jonka tarkoituksena on viihdyttää yleisöä. Mottona toimii: ”Huumorintaju on tietynlainen älykkyyden muoto …Paitsi tässä tapauksessa.”

108 KLUBI @ Tehdas 108
Ovet 18:30, showtime 19:00

108 KLUBIN aikana kahvila avoinna.
Tapahtuma on alkoholiton ja ikärajaton.

108 KLUBI järjestetään jokaisen kuukauden toisena keskiviikkona. Onko sinulla yhtye, joka vaikuttaa Nokialla tai Pirkanmaan alueella? Onko teillä palava halu päästä parrasvaloihin? Ilmoittaudu mukaan ja ota yhteyttä: jenni@tehdas108.fi

TULOSSA:
Ke 8.8. Mara Balls (vapaa pääsy)

108 Klubi Facebook Event: https://www.facebook.com/events/216156079137421/