Tilavuokraus

Juhlat, tapahtumat, tuotannot, työtilat

TEHDAS 108 on Tehdassaaren Osuuskunnan ylläpitämä Luova Keskus keskellä Nokiaa, kauniissa ja historiallisessa Tehdassaaressa. Industrial-henkiset ja muuntuvat tilat ovat ensisijaisesti yhteisön olohuone ja luovan toteuttamisen keskiö, mutta sopivat erinomaisesti myös monenlaisiin tilaisuuksiin, tapahtumiin ja tuotantoihin. Tilat muuntuvat yhteisön vallitsevan fiiliksen ja tilanteen mukaan, ja ne vuokrataan ulos senhetkisessä “taiteellisessa asussaan”.

Tuija Lindroos

Asiakaspalvelu, keskusneiti

TILAVARAUKSET
tilavaraukset@tehdas108.fi

ASIAKASPALVELU
Avoinna ma-to klo 11-15
asiakaspalvelu@tehdas108.fi
puh. 03 41089727

Yleistä tilavuokrauksesta

TEHDAS 108:n vuokrattavat tilat ovat Salonki, Galleria, Taivas ja Ateljee. Suurin sallittu henkilömäärä kiinteistössä on yhteensä 500 hlöä. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat. Kynttilöitä saa polttaa. Savukonetta saa käyttää. Vuokratussa tilassa ei ole muuta toimintaa tilaisuuden aikana, mutta läpikulkua yläkerran työhuoneparvelle saattaa tapahtua.

Huom! Salonki on valmiiksi kalustettu. Jos sitä halutaan tyhjentää, suosittelemme vuokraamaan Gallerian varastoksi, sillä ylimääräistä varastotilaa ei ole. Taivaaseen ei saa viedä ruokia eikä juomia.

Keittiö

Keittiö sijaitsee kiinteästi Salongin yhteydessä. Vakiovarusteluun kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, kylmäsäilytystilaa (4 kylmäkaappia juomille, 3 jääkaappia elintarvikkeille, 1 lokeropakastin), 2 kpl sähköuuni ja -liesi, mikroaaltouuni sekä laitostiskikone. Erikseen sovitusti myös popcorn -kone, lämpö- ja kylmävitriinit sekä perkolaattori (40 kupin kahvinkeitin). Myös erilaisia kahvikuppeja, tasseja ja lautasia löytyy yhteensä noin 50 henkilölle. Huom! TEHDAS 108:n keittiö ei ole vielä viranomaisen hyväksymä elintarviketila. Keittiön siistiminen on käyttäjän (vuokralaisen) vastuulla.

 

Salongin äänentoisto

 • MIKSERI / YAMAHA MG102C
  • 4 mikrofonikanavaa
  • 2 stereokanavaa (6,3mm plugi)
  • 1 aux-lähtö
  • miniplugijohto (ns. ’aux-johto’) puhelimen, padin tai läppärin kytkemiseen
 • KOLME MIKROFONIA + TELINEET
 • PA (yläpäät + subwooferit), joka riittää hyvin puhe-, taustamusiikki- ja useimmissa tapauksissa myös bändikäyttöön.
 • Huom! Ei monitoreja.

Tilojen extravalaistus ja järeämpi äänentoisto:
Pasi Sinivuori, Sonic Bee: p. 044 5260 885 / pasi.sinivuori@sonicbee.fi

Lisävarustelut

 • TEHDAS 108 -esittelykierros
 • pukkijalkapöytien kasaus ja purku
 • loppusiivous
 • astiavuokraus (n. 50 hlölle)
 • popcorn -kone
 • lämpö- ja kylmävitriinit
 • perkolaattori (40 kupin kahvinkeitin)
 • jättiscreeni

Lämpötila

Yleislämpö (min. 14 C) pidetään päällä tehtaassa ympäri vuoden. Mukavuuslämpöä lisätään tarvittaessa puhaltimilla tapahtuman ajaksi. Puhaltimet laitetaan päälle muutama tunti ennen tapahtumaa (pakkassäällä jo edellisenä päivänä), jotta lämpötila ehtii nousta. Puhaltimien päälle- ja poiskytkemisistä huolehtii TEHDAS 108 -vahtimestari, ellei erikseen muuta sovita. Sisälämpötila on suoraan verrannollinen ulkona vallitsevaan lämpötilaan, joten lisälämmityksen tarve määritellään tapahtumakohtaisesti yhdessä vuokralaisen ja vuokranantajan kanssa.

TEHDAS 108 -vahtimestari

Vahtimestari luovuttaa juhlatilavuokralaiselle tilan ja avaimet, ohjeistaa käytännön asiat, valvoo TEHDAS 108 -alivuokralaisten yksityisiin tiloihin ja yläkertaan kulkua sekä tarkastaa tilan juhlien jälkeen vastaanottaessaan avaimet. Vahtimestari on paikalla iltatilaisuudessa alkaen klo 22 juhlien päättymiseen saakka. Vahtimestarista veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisen veloituksen. Vahtimestari EI OLE järjestyksenvalvoja.

Muuta huomioitavaa

Loppusiivous

Vuokraaja luovuttaa tilan siinä kunnossa, missä on sen vastaanottanut. Loppusiivous tapahtuu joko heti juhlien jälkeen (tunti-, päivä- ja arki-iltavuokraus) tai seuraavana päivänä klo 12 mennessä (viikonloppuvuokraus). Jos huonekaluja on siirrelty tai pukkijalkapöytiä kasattu, on ne siirrettävä takaisin paikoilleen. HUOM. Suosittelemme ottamaan huonekalujen paikoista valokuvat ennen siirtämistä!! Roskat laitetaan roskiin, wc:t siivotaan, lasinsirut yms. lakaistaan, läikkyneet ruoat ja juomat luututaan, tiskit tiskataan ja keittiön tasot sekä pöytätasot pyyhitään. Pullot / tölkit (myös pantittomat) laitetaan niille osoitettuun astiaan (ei sekajätteeseen!). Jos ulkoroskikset ovat täynnä, jätetään jätesäkit kiinteistön sisätilaan ulko-oven viereen, ei ulos (linnut). Myös ulkotila siistitään. Jos juhlatila on vuokraajan jäljiltä sotkuinen tai huonekaluja ei ole palautettu paikoilleen, veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisen siivoussakon.

Luvat ja turvallisuus

Vuokralainen vastaa tilaisuuden toteuttamisesta ja järjestämisestä sekä sitä varten tarvittavista viranomaisten vaatimista luvista ja vakuutuksista. Jos tilaisuudessa tarjoillaan alkoholia, tulee siitä tehdä ilmoitus poliisille (www.poliisi.fi/luvat/). Myös mm. ilotulitteiden käytöstä ja muusta mahdollisesta tilaisuuden järjestämiseen liittyvästä on hyvä lukea ennakkoon Nokian kaupungin laatimat ohjeistukset (www.nokiankaupunki.fi). Vuokralainen vastaa myös tilaisuuden ja vieraiden turvallisuudesta. Vuokralaisen on huolehdittava ja valvottava, ettei melusta aiheudu haittaa. Suurin sallittu melutaso klo 02:00 jälkeen on 85 desibeliä.

TEHDAS 108:ssa toteutettuja tuotantoja

Varausohjeet

Tarkista toivomasi ajankohta tapahtuma- ja varauskalenterista. Ilmoita varauksesi yhteydessä otsikkotasolla tilaisuutesi luonne ja ajankohta (myös vuosiluku), tekstissä nimesi ja kattavat yhteystietosi, minkä tai mitkä tilat (Salonki, Galleria, Taivas, Ateljee) haluat varata ja millä hinnoittelulla (viikonloppu-, päivä-, ilta-, tuntivuokraus). Varausta tehdessään tilan vuokraaja hyväksyy varausehtoina tämän sivun aineiston.

Otamme vastaan varauksia ainoastaan sähköpostitse. Sähköpostilla tehty varaus käsitellään sitovana varauksena (sopimus), ja siihen sovelletaan seuraavia peruutusehtoja. Tilan vuokraajan on ilmoitettava mahdollisesta varauksen peruuntumisesta viimeistään 3 kk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta tai ilmoittamatta jättämisestä veloitamme 50 % sopimuksen mukaisesta kokonaissummasta.

Otamme tällä hetkellä vastaan 2018 – 2019 varauksia. 2010 aukeaa varattavaksi 1.1.2019 alkaen.

Tilavuokraus

 • tilavaraukset
 • lisävarustelut

Tuija Lindroos

Asiakaspalvelu, keskusneiti

TILAVARAUKSET
tilavaraukset@tehdas108.fi

ASIAKASPALVELU
Avoinna ma-to klo 11-15
asiakaspalvelu@tehdas108.fi
puh. 03 41089727

Juhlapalvelut

 • catering
 • kahvilatoiminta
 • ohjelmatuotanto
 • palvelukonseptit

Heli Keisala

Palvelukoordinaattori, tuottaja

YRITYSPALVELUT, JUHLAPALVELUT
heli@tehdas108.fi
puh. 041 707 8148

Tuotantopalvelut

 • juhlapalvelut
 • tuotantoyhteistyö
 • tuotantokonseptit
 • graafikon palvelut
 • tarvikkeet ja -materiaalit

Mariia Pyylampi

Tuotantokoordinaattori, tuottaja

108 -TAPAHTUMAT, TUOTANTOPALVELUT
mariia@tehdas108.fi
puh. 044 3777 350

Galleriapalvelut

 • juhlapalvelut
 • kuratointi
 • graafikon palvelut

Katri Mononen

Kuvataiteilija TaM

TYÖHUONEVUOKRAUS, GALLERIAPALVELUT
katri@tehdas108.fi
puh. 044 534 8651

Tulevat tapahtumat

Ars Nokia 2018

ARS Nokia 2018 -taidenäyttely 17.-31.1.2018 tiistaista sunnuntaihin klo 14-18 Tehdas 108:n Galleriassa Tehdassaaren Tuki ...
Lue lisää

PopUp Estradi + Kahvila

PopUp Estradi + Kahvila Sunnuntaisin klo 14-17 Alk. su 4.3.2018 PopUp Estradi on ILMAINEN ...
Lue lisää

Uutiset

Raunioresidenssi, taivas

108 Raunioresidenssi: nousee päivä, laskee päivä

Ah – nukuin kuin tukki! Villasukat, verkkarit, pitkähihainen paita ja makuupussi toimivat moitteettomasti, ja aamulla oli todella levännyt ja raikas ...
Lue lisää

Pin It on Pinterest

Share This