Oman elämänsä huippukokit

 

Melkein jokaisella on bravuuriruoka, jota valmistaa aina, kun haluaa onnistua keittiössä ja tehdä vaikutuksen.

Tehdassaaren Osuuskunnan 14 jäsentä esittelevät omat bravuuriruokalajinsa Kansainvälisenä Ravintolapäivänä Tehdassaaren Brunssilla 18. toukokuuta klo 12–15.

Seuraavassa nämä oman elämänsä huippukokit kertovat bravuureistaan:

Mari, kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja:
“Kasvispihvini ovat erityisen herkullisia, koska niissä on salainen ainesosa, jonka paljastan tässä: juusto!”

Andrei, graafikko:
“Bravuurini on venäläinen sillikakku, Silli turkiksen alla. Se ei varsinaisesti ole piiras tai kakkukaan, vaan salaatti. Kokoan sen kakkuvuokaan, jotta se näyttää juhlavalta. Ruokalaji kuuluu venäläiseen juhlapöytään, mieluusti vodkan kanssa nautittuna. Se on “zakuska” eli kuin espanjalainen tapas. Reseptiin kuuluu silliä, keitettyä perunaa, porkkanaa ja punajuurta sekä kananmunaa, sipulia, laadukasta majoneesia ja koristeeksi yrttisilppua. Täyteläistä ja maukasta – tervetuloa maistamaan!”

Katri, kuvataiteilija:
“Bravuurini on kikherne-perunasalaatti, jonka ohjeen löysin muutamia vuosia sitten. Olen innoissani tästä salaatista, koska en pidä perinteisestä majoneesi-perunasalaatista. Turkkilainen jogurtti, vihreä chili ja tuore korianteri tekevät salaatista raikkaan ja herkullisen.”

Pasi, hieroja-sosiologi:
“Simppelit skonssit tukevat muiden bravuureja. Resepti on Mondon Ruoka&Matka-lehdestä vuodelta 2011: Leibomo Limbbun jumalaiset skonssit. Täytyy myöntää, että skonssejani kehuttiin eräällä vappubrunssilla.”

Mukana menossa myös miniburgerit, suppilovahveropitsat, vegaaninen villiriisi-cashew-salaatti, Hot Wings X-Hot valkosipulijalapenodipillä, intialaisittain maustetut lihapullat, savustettu lohi, hedelmäsalaatti, porkkanakakku ja vohvelit!

Kokoa oma herkkulautasesi hintaan 10 €.
Juomaksi raikkaita smoothieita, tuoremehua, kahvia ja teetä.

Ja kaikki tämä Tehdassaaren upeassa miljöössä.

Tsekkaa Facebook-tapahtuma (mm. pöytävarauksia varten):

https://www.facebook.com/events/570346189652063/?fref=ts

PS. Ravintolapäivänä julkistetaan myös Tehtaan nimi, jota on ideoitu Facebookissa kuukausikaupalla. Jännää..!

MUUT TAPAHTUMAT

Etunäyttämö esittää : Tapaus Afterdawn

Tapaus Afterdawn   Näytöspäivämäärät:Pe 23.10. klo 18:30La 24.10. klo 17:00Su 25.10. klo 17:00Ke 28.10. klo 18:30To ...
Lue lisää

HUG 2021

HUG 2021 4.6.2021 - 5.6.2021 https://www.facebook.com/events/435153373973472/ ♥♥ HUG - juhla elolle ja luovuudelle ♥♥HUG ...
Lue lisää

Café Saari

Café SaariTEHDAS 108 Café Saari on avoinna Ti, To, Su klo 14-18 Café Saaren valikoimissa ...
Lue lisää

PopUp Estradi + peuhumaa

PopUp Estradi sunnuntaisin klo 15 – 16.30. PopUp Estradi on ILMAINEN estradi, jonne toivomme ...
Lue lisää