Aika juhlia

 

Nokian kaupunki on myöntänyt Tehdassaaren Osuuskunnalle vuoden 2015 kulttuuripalkinnon. Palkinnon arvo on 2000 euroa. Tehdassaaren Osuuskunta kiittää saamastaan palkinnosta. Palkinto on huomionosoitus osuuskuntalaisten ja muiden hankkeeseen panoksensa antaneiden kolmen vuoden aikana tekemälle työlle, jota on pääasiallisesti tehty vapaaehtoisvoimin. Kolme vuotta sitten Tehdas 108 oli pölyinen ja kohmeinen halli, nyt sen tunnelmallisissa tiloissa on järjestetty lukuisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä se toimii usean luovan alan ihmisen työtilana.

Lue Nokian Uutisten juttu täältä: http://www.nokianuutiset.fi/Uutiset/1195009248709/artikkeli/voitto+on+heidan+.html

Kulunut vuosi on ollut Tehdas 108 –hankkeen parissa työskenteleville melkoista vuoristorataa. Tasan vuosi sitten käytiin epätoivon partaalla rakennuslupamaksun suuruuden yllättäessä. Suurikokoisen tehdaskiinteistön lämmittäminen osoittautui myös hyvin haasteelliseksi ja lämmityksen kanssa taistelemme edelleen. Haasteista huolimatta eteenpäin on päästy kovalla työllä ja onnekkaiden sattumien siivittämänä. Vuoden 2015 aikana Tehdas 108:n remontti on edennyt, yhteistyökontakteja on solmittu sekä Tehdas 108:ssa järjestetyt tapahtumat ovat alkaneet vakiinnuttaa asemaansa Pirkanmaaan kulttuuritarjonnassa. Juhlien järjestäjät ovat myös löytäneet Tehdas 108:n ja alakerran Salongista on tullut suosittu hää- ja synttäripaikka.

Vaikka paljon työtä on jo tehty, paljon sitä on myös edessä. Nokian kaupungin kulttuuripalkinto vie projektiamme osaltaan eteenpäin. Sillä voidaan kustantaa esimerkiksi Galleria 108:iin uusi valaistus, rakentaa tanssi- ja joogasaliin pukuhuone tai hankkia kuvataiteen projektityötilaan grafiikan prässi. Vielä emme ole päättäneet, mitä palkintorahoilla tehdään, mutta käyttöä niille ainakin on!

 

Ennen kuin tehdään enempää remontti- tai hankintasuunnitelmia, on kuitenkin aika juhlia. Tänään, itsenäisyyspäivänä Tehdassaaren osuuskuntalaiset, Tehdassaaren Tuki ry:n jäsenet ja Tehdas 108:n vuokralaiset kokoontuvat ensimmäisen kerran yhdessä pitkän pöydän ääreen Tehdas 108.n Salonkiin. Vaikka töitä on tehty yhdessä jo yli kolme vuotta, ei paljon ole ehditty juhlia. Mutta tänään nostetaan malja Tehdas 108:n kunniaksi.

Tehdassaaren Osuuskunta kiittää kuluneesta vuodesta tukijoitaan, asiakkaitaan, vuokralaisiaan, yhteistyökumppaneitaan, jäseniään sekä Tehdassaaren Tuki ry:n aktiiveja. Tehdään ensi vuodesta yhdessä vielä upeampi!

MUUT TAPAHTUMAT

Yhteisöllinen lounas

TEHDAS 108 YHTEISÖLLINEN LOUNAS  Tiistaisin klo 13 – 14  108:n Yhteisöllinen Lounas! Kattaus JOKA TIISTAI klo 13.00! ...
Lue lisää

JouluTehdas 2019

JOULUTEHDAS2019 Sunnuntaina 24.11.klo 14-18 JouluTehdas jälleen perinteisesti marraskuun viimeisenä sunnuntaina 24.11.2018 klo 14-18!  Tehdassaaren ...
Lue lisää

Café Saari

Café SaariTEHDAS 108 Tiistaisin klo 13 – 18, torstaisin ja sunnuntaisin klo 14 – ...
Lue lisää

PopUp Estradi + peuhumaa

PopUp Estradi sunnuntaisin klo 15 – 16.30.PopUp Estradi on ILMAINEN estradi, jonne toivomme SISÄLTÖÄ ...
Lue lisää