Pirkanmaan Taidesuunnistus

23.-24.4.2016

 

 

 

Tervetuloa taidesuunnistamaan Nokian Tehdassaareen 23.-24.4.2016 klo 11-17 !
Kohdenumero 87 – Tehdas 108

Tunnelmallisessa tehdasrakennuksessa on jälleen viikonlopun verran taidetta ja herkkuja mielelle ja ruumiille. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

 

Koko tapahtuman ajan:
– Galleria 108:ssa on avoinna Pirkan opiston ILMASSA – kuvataide- ja käsityönäyttely (ark. 14-18, taidesuunnistusviikonloppuna 11-17, helatorstaina, vappuaattona ja vappupäivänä 11-15)
– Salongissa Sokru esittelee ja myy ihania tuotteitaan!
Sokru/Outi Virtanen, kuvataide, maalaus sekä graafinen suunnittelu, kuvitus
– Kahvila palvelee ahkeria suunnistajia ja ohjelmassa on luvassa myös osallistavaa toimintaa.

Sokru / Outi Virtanen: Something pink, 50×64,5 cm, peitevärit, 2016. Outi Virtanen kertoo yrityksestään Sokrusta seuraavaa: ”Sokru on nokialainen pienyritys, jonka perustin elokuussa 2015. Sokrun päätoimiala on taidekasvatus, johon liittyy kymmenen vuoden kokemus kaikenikäisten osallistujien parissa toimimisesta erilaisissa toimintaympäristöissä. Opetus- ja ohjaustyö pitää sisällään museopedagogiikkaa, yhteistyötä kuntien ja kaupunkien sekä yksityisten tahojen kanssa. Opetusalueet ulottuvat taiteen eri osa-alueiden lisäksi kädentaitojen ja viestinnän puolelle. Taidekasvatuksen lisäksi teen graafista suunnittelua ja kuvitusta. Kuvataiteilijana maalaan ja piirrän. Maalausten graafinen kuvasto yhdistyy ja liittyy osaltaan Sokrun tuotteisiin. Olen aina liikkunut ikäänkuin taiteen ja muotoilun puolessa välissä. Maalaaminen on minulle nimeämättömien ajatusten hiljaa lukemista. Se on luonnosmaista, usein nopeaa ja työskentelyn aikarajana on aina yksi vuorokausi. Teosteni sisältö liittyy usein luontoon ja vuodenaikoihin, toisaalta koen tarvetta päivittää kuvastoa reaaliaikaisesti. Työskentelytapani on moniulotteinen ja luonnostaan osallistava. Teen välillä hyppäyksiä myös yhteisötaiteen pariin.”

MUUT TAPAHTUMAT

Café Saari

Café SaariTEHDAS 108 Sunnuntaisin, maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 – 18. Café ...
Lue lisää

PopUp Estradi + peuhumaa

PopUp Estradi sunnuntaisin klo 15 – 16.30. 🏵️ HUOM! Lomailemme joulusta tammikuun loppuun. Seuraava ...
Lue lisää

108 KLUBI

108 KLUBI Joka kuun toinen keskiviikko TEHDAS 108 esittää:108 KLUBI - se vähän erilainen ...
Lue lisää