Hyvinvointi-

tapahtuma HUG aloittaa kesän 2017

 

Tehdassaaren osuuskunta ja Tehdas 108 saivat alkunsa viitisen vuotta sitten. Tuolloin mietimme, mikä olisi se yhdistävä tekijä, johon voimavaramme ja tavoitteemme suuntaisimme. Jengissä löytyi jos jonkin alan taitajaa ja intohimon kohteetkin olivat sen mukaisesti kirjavia. Missioksi päädyimme muotoilemaan kaiken, ”mikä tekee ihmiselle hyvää”.

Vaikka fokus on välillä tahtonut karata ikkunan raoista, on ihmisten hyvinvointi ollut siis alusta asti yksi osuuskunnan päätavoitteista. Niinpä kun aloimme suunnitella ensimmäistä HUG hyvinvointitapahtumaa tulevalle kesälle, padot aukesivat ryminällä. Tätä oli odotettu! Ohjelmarungon ensimmäinen versio valmistui yhdeltä istumalta. Luentojen ja workshoppien pitäjiltä saatiin heti varmistuksia. Satakasin väki oli elementissään.

HUG hyvinvointitapahtuman tarjonta liikuttaa monipuolisesti kehoa ja mieltä, laadukasta ruokaa unohtamatta. Mukana on luentoja, workshoppeja, joogaa, tanssia, taidenäyttely, luontoretkiä, luomubrunssi, erilaisia hoitoja, rentoutuksia – ja tietenkin sauna. Aika tälle kaikelle on siinäkin mielessä kypsä, että viimeinen vuosi on mahdollistanut luontevan yhteistyön hyvinvointihuoltamo Lentävän maton kanssa.

Runsaasta ohjelmasta jokainen vieras voi koota oman näköisensä kattauksen. Esimerkiksi lauantaina kello 12 – 14 voi asettautua seuraavanlaisen valinnan eteen: mennäkö joogaamaan, tunnetyöpajaan, viedäkö lapsi tuina-hierontaan, kuunnellako luentoja taiteesta ja hyvinvoinnista sekä vaihtoehtohoidoista, vai rientääkö luontoretkelle villiyrttien pariin.

Vaikka ohjelmaa on paljon, messumaista hälinää pyritään välttämään viimeiseen asti: yhdessä tilassa ei ole samanaikaisesti useita esiintyjiä. Viihtyisän tunnelman luojina Tehdas 108:n pääarkkitehdit ovat huippuosaajia.

Oman sukelluksen syvyyttä on helppo säädellä. Koko perjantai-lauantai paketin lunastaneet pääsevät kokemaan mm. huikean, koko yön Gong-night -meditaation oman makuupussin uumenista. Toisaalta mukana on myös aivan ilmaista ohjelmaa ja muuta matalan kynnyksen toimintaa.

Näen HUG:n yhtenä punaisena lankana sen, että mieli ja keho kuuluvat saumattomasti yhteen. Ja sitten on vielä se sieluksi kutsuttu, joka puhaltaa tämän kaiken sydämelliseen hehkuunsa.

HUG on isohali meille ja kesälle 2017!

Ohjelmatiedot ja lippukauppa löytyvät täältä. (Suosittelen lämpimästi tutustumaan aikaisen linnun hintoihin!)

MUUT TAPAHTUMAT

JÄÄHÄN MERKITTY

Jäähän MerkittyNäytöspäivämäärät: La 2.11.2019 klo 17.00 Ensi-ilta Su 3.11.2019 klo 17.00 To 7.11.2019 klo ...
Lue lisää

Yhteisöllinen lounas

TEHDAS 108 YHTEISÖLLINEN LOUNAS  Tiistaisin klo 13 – 14  108:n Yhteisöllinen Lounas! Kattaus JOKA TIISTAI klo 13.00! ...
Lue lisää

JouluTehdas 2019

JOULUTEHDAS2019 Sunnuntaina 24.11.klo 14-18 JouluTehdas jälleen perinteisesti marraskuun viimeisenä sunnuntaina 24.11.2018 klo 14-18!  Tehdassaaren ...
Lue lisää

Café Saari

Café SaariTEHDAS 108Tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 14 – 18.Avoinna myös teatterin esityksen aikana.Katso ...
Lue lisää