Hyvinvointi-

tapahtuma HUG aloittaa kesän 2017

 

Tehdassaaren osuuskunta ja Tehdas 108 saivat alkunsa viitisen vuotta sitten. Tuolloin mietimme, mikä olisi se yhdistävä tekijä, johon voimavaramme ja tavoitteemme suuntaisimme. Jengissä löytyi jos jonkin alan taitajaa ja intohimon kohteetkin olivat sen mukaisesti kirjavia. Missioksi päädyimme muotoilemaan kaiken, ”mikä tekee ihmiselle hyvää”.

Vaikka fokus on välillä tahtonut karata ikkunan raoista, on ihmisten hyvinvointi ollut siis alusta asti yksi osuuskunnan päätavoitteista. Niinpä kun aloimme suunnitella ensimmäistä HUG hyvinvointitapahtumaa tulevalle kesälle, padot aukesivat ryminällä. Tätä oli odotettu! Ohjelmarungon ensimmäinen versio valmistui yhdeltä istumalta. Luentojen ja workshoppien pitäjiltä saatiin heti varmistuksia. Satakasin väki oli elementissään.

HUG hyvinvointitapahtuman tarjonta liikuttaa monipuolisesti kehoa ja mieltä, laadukasta ruokaa unohtamatta. Mukana on luentoja, workshoppeja, joogaa, tanssia, taidenäyttely, luontoretkiä, luomubrunssi, erilaisia hoitoja, rentoutuksia – ja tietenkin sauna. Aika tälle kaikelle on siinäkin mielessä kypsä, että viimeinen vuosi on mahdollistanut luontevan yhteistyön hyvinvointihuoltamo Lentävän maton kanssa.

Runsaasta ohjelmasta jokainen vieras voi koota oman näköisensä kattauksen. Esimerkiksi lauantaina kello 12 – 14 voi asettautua seuraavanlaisen valinnan eteen: mennäkö joogaamaan, tunnetyöpajaan, viedäkö lapsi tuina-hierontaan, kuunnellako luentoja taiteesta ja hyvinvoinnista sekä vaihtoehtohoidoista, vai rientääkö luontoretkelle villiyrttien pariin.

Vaikka ohjelmaa on paljon, messumaista hälinää pyritään välttämään viimeiseen asti: yhdessä tilassa ei ole samanaikaisesti useita esiintyjiä. Viihtyisän tunnelman luojina Tehdas 108:n pääarkkitehdit ovat huippuosaajia.

Oman sukelluksen syvyyttä on helppo säädellä. Koko perjantai-lauantai paketin lunastaneet pääsevät kokemaan mm. huikean, koko yön Gong-night -meditaation oman makuupussin uumenista. Toisaalta mukana on myös aivan ilmaista ohjelmaa ja muuta matalan kynnyksen toimintaa.

Näen HUG:n yhtenä punaisena lankana sen, että mieli ja keho kuuluvat saumattomasti yhteen. Ja sitten on vielä se sieluksi kutsuttu, joka puhaltaa tämän kaiken sydämelliseen hehkuunsa.

HUG on isohali meille ja kesälle 2017!

Ohjelmatiedot ja lippukauppa löytyvät täältä. (Suosittelen lämpimästi tutustumaan aikaisen linnun hintoihin!)

MUUT TAPAHTUMAT

Etunäyttämö esittää : Tapaus Afterdawn

Tapaus Afterdawn   Näytöspäivämäärät:Pe 23.10. klo 18:30La 24.10. klo 17:00Su 25.10. klo 17:00Ke 28.10. klo 18:30To ...
Lue lisää

HUG 2021

HUG 2021 4.6.2021 - 5.6.2021 https://www.facebook.com/events/435153373973472/ ♥♥ HUG - juhla elolle ja luovuudelle ♥♥HUG ...
Lue lisää

Café Saari

Café SaariTEHDAS 108 Café Saari on avoinna Ti, To, Su klo 14-18 Café Saaren valikoimissa ...
Lue lisää

PopUp Estradi + peuhumaa

PopUp Estradi sunnuntaisin klo 15 – 16.30. PopUp Estradi on ILMAINEN estradi, jonne toivomme ...
Lue lisää