108 Raunioresidenssi: Tauko tekee hyvää

| maalis 17, 2018 | Blogi

Kääk! Jo neljättä viikkoa sataa! KAIKKI PAIKAT on kurassa, ikkunoista tulee vesi sisään ja ilmankosteus on sitä luokkaa, että märkiin lakanoihin nukkumaan… Tornadot riehuvat ja puita katkeilee. Auto sutii tyhjää pihatiellä, kulkureiteistä on tullut koskia ja katolta valuva vesi vie melkeinpä talon perustuksetkin mennessään. MUTTA; luonto kiittää ja mm. vessanhuuhtelusaavit täyttyy kätevästi sadevedestä! Ei tarvitse raahautua niin usein lähteelle kastelemaan itseään 🙂

Sisähommiksi on mennyt. Olen istunut koneella ylipitkiä aikoja, siivonnut, kokkaillut ja pelaillut pelejä. Lapsi aloitti portugalilaisen esikoulun, ja kielen opiskelu on kuuminta hottia juuri nyt. Näin kustakin ajasta voi löytää omat ihanuutensa, vaikka piha- ja remppahommat ovatkin tällä hetkellä tauolla.

Tauosta puheenollen. Lähden hetkeksi pois koneen ja internetin ääreltä. Myös blogi pitää siis pienen tauon. Ystäväni kertoi, että kahden viikon päästä Portugali näyttää koko kauneutensa, ja silloin ei kannata olla täältä poissa. Kun sateet rauhoittuvat ja aurinko astuu jälleen esiin antamaan lämpöä, puhkeaa mitä kaunein kukkaloisto. Lämpötilakin nousee 20 asteeseen, joka muistuttaakin sitten varsin hyvin meidän Suomen kesää. Odotan tätä innolla. See you soon!