PopUp Estradi + peuhumaa

PopUp Estradi sunnuntaisin klo 15 – 16.30.

🏵️ HUOM! Lomailemme joulusta tammikuun loppuun. Seuraava PopUp Estradi su 3.2.2019

PopUp Estradi on ILMAINEN estradi, jonne toivomme SISÄLTÖÄ TEILTÄ! Ehdota vapaasti itseäsi tai ryhmääsi; joka sunnuntai kahvilan aukioloaikana TEHDAS 108:n tila on vapaana taiteelle, musiikille, leikille, virkkaamiselle, yhdessätekemiselle, lukupiireille, runonlausunnalle… Mitä ikinä keksitkään!

PopUp Estradin aikana yläkerran jooga- ja tanssisali muuntuu lasten peuhumaaksi, jossa pääsee kokeilemaan kiipeilytaitojaan ja Café Saari palvelee asiakkaitaan maistuvalla valikoimallaan. Tervetuloa – tehdään sunnuntaista yhdessä lämpimän miellyttäviä ihmisten, esitysten ja tekemisten ilotulitusta! ♥

Katso tarkempi ajankohtainen ohjelma FB-Eventistä ja klikkaa itsesi osallistuvaksi, niin pysyt ajan tasalla: bit.ly/tehdas108_popupestradi

Anne Saarinen

Tiedottaja, tuotantoassistentti

POPUP ESTRADI
anne@tehdas108.fi
puh. 044 980 4615

Ajankohtaista

[pt_view id="d2f14a95tf"]
[pt_view id="19ba3857cu"]