Café Saari
TEHDAS 108

Café Saari on avoinna Ti, To, Su 
klo 14-18

Café Saaren valikoimissa mm. legendaarista, itseleivottua spelttipuustia, raikkaita virvokkeita, suolaista ja makeaa (myös kasvis ja gluteeniton), luomujäätelöä, erikoiskahveja sekä luomuteetä. Nam.

TEHDAS 108:n Salongissa kävijät voivat tähyillä yläilmoihin Maija Tuurnan näyttelyä “Barcelona 1998-2018” sillä se on pystytetty kahvilasalin / juhlatilan kattorakenteisiin. Maalauksellisessa tilateoksessa on luovuttu perinteisestä perspektiivistä ja uhmattu painovoimaa kekseliäällä ripustustekniikalla. Tuurnan näyttely toimii Tehdas 108:n uutena värikkäänä sisätaivaana aina kesään 2019 saakka.

Café Saaren / TEHDAS 108:n aukioloaikoina aikana voi myös tutustua TEHDAS 108:n ulosvuokrattaviin juhla-, kokous- ja työtiloihin.

Tule viihtymään urbaanille saarelle, historialliseen tehdasmiljööseen luonnon keskelle!

HUOM. Café Saaren aukioloaikana on myös 108 Kierrätysdivari (uutuus!) sekä yläkerran Peuhumaa avoinna. Satunnaisina sunnuntaina tapahtuu myös Salongin lavalla; 108 -yhteisön järjestämä POPUP ESTRADI, luovan toiminnan avoin tila, jossa ohjelmaa kaiken ikäisille.