ARS Nokia
2019

Avoinna ti-su 11.-26.4.

ARS Nokia 2019 on matalan kynnyksen taidenäyttely, oodi paikalliselle osaamiselle ja tsemppaus meidän omille tekijöille. Näyttely järjestetään toistamiseen.

Avajaiset järjestetään torstaina 11.4. klo 18-20. Näyttely on avoinna 12.-26.4. tiistaista sunnuntaihin klo 14-18 Galleria 108:ssa. Cafe Saari palvelee poikkeukselliesti aina näyttelyn aukioloaikoina. Maanantaisin suljettu.

Vuoden 2019 taiteilijat:
Linda Hannula, Laura Happo, Nana Haveri, Una Haveri, Maaret Järvinen, Aava Kannisto, Jenni Karvonen, Reetaliisa Karvonen, Sari Kauppinen, Esa Leppänen, Elina Lundahl, Aino Muhonen, Fanny Mäkinen, Niina Osagie, Nicholas Osagie, Arja Pikkupeura, Tero Pyykkö, Sari Roivas, Elina Ronkainen, Siina Siuvo, Mari Suso, Paula Talviala, Eeva Tikka, Terhi Vesa, Inka Virolainen ja Riikka Ålander.

Vuonna 2018 näyttelyssä nähtiin 25 paikallisen tekijän teoksia eri taiteenaloilta.

Näyttelyn järjestää Tehdassaaren Tuki ry.