Hyvinvointipalvelut

Terveyttä edistävää kehonhuoltoa

108 Hyvinvointipalvelut koostuvat erilaisista ryhmätunneista ja hoidoista. Yrityksille ja yksityisille.

 

TEHDAS 108 on uniikki toimitila ja Luova Keskus Nokian Tehdassaaressa. Se on taide-, kulttuuri- ja hyvinvointialojen ammattilaisia yhdistävä, yhteisöllinen toimintakonsepti sekä omiin arvoihinsa uskova yhteisö, joka luo Pirkanmaalle uudenlaista tuotanto- ja palvelukulttuuria.

Satakasin vahvuudet piilevät rohkeissa konsepteissa, joissa ennakkoluulottomasti ja monipuolisesti aloja ja osaamisia yhdistelemällä luodaan ennen kaikkea elämyksiä. Arvoja ovat mm. osallisuus, hyvinvointi ja omintakeisuus.

 

KEHONHUOLTO

Kehonhuollon työpajat ja tunnit yksityisille ryhmille. Työpajat ja tunnit toteutetaan yhteistyössä yhteisön ammattilaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ja sisältö määräytyy aina asiakkaan tarpeita kuunnellen. Kehonhuolto voi olla mm. kehon liikkuvuutta edistävää ja kiputiloja ennaltaehkäisevää joogaa / venyttelyä, mieltä rauhoittavaa ja stressiä lievittävää meditointia / rentoutusta tai jännityksiä purkavaa sekä kehoa ja mieltä tehokkaasti vapauttavaa tanssia.

HOIDOT ja HIERONTA

Holistisia hoitoja ja perinteistä hierontaa. Myös kursseja, luentoja ja työpajoja ryhmille.

108 HETKI

Räätälöidyt paketit erilaisten hyvinvointihetkien toteuttamiseen catering-, ohjelma- ja lisäpalveluineen uniikissa tilaympäristössä. Kysy lisää!

 

TEHDAS 108 järjestää myös säännöllisiä kehonhuollon viikkotunteja, hoitopäiviä sekä hyvinvoinnin työpajoja. Seuraa tapahtumakalenteria!

Riikka Moilanen

Toiminnanjohtaja

108 PALVELUT
riikka@tehdas108.fi