Taide- ja kulttuuripalvelut

Osallistavaa ja inspiroivaa tekemistä

108 Taide- ja kulttuuripalvelut ovat työpajatoimintaa ryhmille. Yrityksille ja yksityisille.

 

TEHDAS 108 on uniikki toimitila ja Luova Keskus Nokian Tehdassaaressa. Se on taide-, kulttuuri- ja hyvinvointialojen ammattilaisia yhdistävä, yhteisöllinen toimintakonsepti sekä omiin arvoihinsa uskova yhteisö, joka luo Pirkanmaalle uudenlaista tuotanto- ja palvelukulttuuria.

Satakasin vahvuudet piilevät rohkeissa konsepteissa, joissa ennakkoluulottomasti ja monipuolisesti aloja ja osaamisia yhdistelemällä luodaan ennen kaikkea elämyksiä. Arvoja ovat mm. osallisuus, hyvinvointi ja omintakeisuus.

Toiminnalliset työpajat toteutetaan yhteistyössä yhteisön ammattilaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, ja sisältö määräytyy aina asiakkaan tarpeita kuunnellen.

 

TAIDE & DESIGN

Ohjaajat kuvataiteen ja käsityön eri aloilta. Työpajoissa voidaan esimerkiksi harjoitella maalaustekniikoita, virkata koreja tai valmistaa koruja ja avaimenperiä.

MUSIIKKI & ILMAISU

Ohjaajat musiikin ja teatterin aloilta. Työpajoissa voidaan esimerkiksi tutustua erilaisiin instrumentteihin, harjoitella luovaa kirjoittamista tai kokeilla erilaisia teatteri-ilmaisun tekniikoita.

RUOKA

Työpajoissa voidaan esimerkiksi valmistaa yhdessä kasvisruokaa tai raakakakkuja.

108 HETKI

Räätälöidyt paketit erilaisten taide- ja kulttuurihetkien toteuttamiseen catering-, ohjelma- ja lisäpalveluineen uniikissa tilaympäristössä. Kysy isää!

 

TEHDAS 108 järjestää säännöllisesti myös erilaisia kulttuuritapahtumia. Seuraa tapahtumakalenteria!

Riikka Moilanen

Toiminnanjohtaja

108 PALVELUT
riikka@tehdas108.fi