Tilavuokraus

Toteuta tilaisuutesi uniikissa tilaympäristössä!

TEHDAS 108 on Tehdassaaren Osuuskunnan ylläpitämä Luova Keskus Nokian keskusta-alueella, Tehdassaaressa, luonnonkauniissa ja historiallisessa tehdasmiljöössä. Industrial-henkiset ja muuntuvat tilat ovat ensisijaisesti yhteisön olohuone ja luovan toteuttamisen keskiö, mutta sopivat erinomaisesti myös monenlaisiin juhlatilaisuuksiin, tapahtumiin, tuotantoihin tai näyttelyihin. Tilat muuntuvat yhteisön vallitsevan fiiliksen ja tilanteen mukaan, ja ne vuokrataan ulos senhetkisessä “taiteellisessa asussaan”.

 

Yleistä tilavuokrauksesta

TEHDAS 108:n vuokrattavat tilat ovat Salonki, Galleria, Taivas ja Ateljee. Suurin sallittu henkilömäärä kiinteistössä on yhteensä 500 hlöä. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat. Kynttilöitä saa polttaa. Savukonetta saa käyttää. Vuokratussa tilassa ei ole muuta toimintaa tilaisuuden aikana, mutta läpikulkua yläkerran työhuoneparvelle saattaa tapahtua.

Huom! Salonki on valmiiksi kalustettu. Jos sitä halutaan tyhjentää, suosittelemme vuokraamaan Gallerian varastoksi, sillä ylimääräistä varastotilaa ei ole. Taivaaseen ei saa viedä ruokia eikä juomia.

Keittiö

Keittiö sijaitsee kiinteästi Salongin yhteydessä. Vakiovarusteluun kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, 4 kylmäkaappia juomille, 2 jääkaappia elintarvikkeille, iso kylmiö (sijainti lavan takana, huomioi astia kondensiovedelle!), lokeropakastin, 2 kpl sähköuuni ja -liesi, mikroaaltouuni sekä laitostiskikone. Erikseen sovitusti myös popcorn -kone, lämpö- ja kylmävitriinit sekä perkolaattori (40 kupin kahvinkeitin). Myös erilaisia kahvikuppeja, tasseja ja lautasia löytyy yhteensä noin 50 henkilölle. Huom! TEHDAS 108:n keittiö ei ole vielä viranomaisen hyväksymä elintarviketila. Keittiön siistiminen on käyttäjän (vuokralaisen) vastuulla.

Lämpötila

Yleislämpö (min. 14 C) pidetään päällä tehtaassa ympäri vuoden. Mukavuuslämpöä lisätään tarvittaessa puhaltimilla tapahtuman ajaksi. Puhaltimet laitetaan päälle muutama tunti ennen tapahtumaa (pakkassäällä jo edellisenä päivänä), jotta lämpötila ehtii nousta. Puhaltimien päälle- ja poiskytkemisistä huolehtii TEHDAS 108 -vahtimestari, ellei erikseen muuta sovita. Sisälämpötila on suoraan verrannollinen ulkona vallitsevaan lämpötilaan, joten lisälämmityksen tarve määritellään tapahtumakohtaisesti yhdessä vuokralaisen ja vuokranantajan kanssa.

TEHDAS 108 -vahtimestari

Vahtimestari luovuttaa juhlatilavuokralaiselle tilan ja avaimet, ohjeistaa käytännön asiat, valvoo TEHDAS 108 -alivuokralaisten yksityisiin tiloihin ja yläkertaan kulkua sekä tarkastaa tilan juhlien jälkeen vastaanottaessaan avaimet. Vahtimestari on paikalla iltatilaisuudessa alkaen klo 22 juhlien päättymiseen saakka. Vahtimestarista veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisen veloituksen. Huom. Vahtimestari EI OLE järjestyksenvalvoja.

Luvat ja turvallisuus

Vuokralainen vastaa tilaisuuden toteuttamisesta ja järjestämisestä sekä sitä varten tarvittavista viranomaisten vaatimista luvista ja vakuutuksista. Mm. ilotulitteiden käytöstä ja muusta mahdollisesta tilaisuuden järjestämiseen liittyvästä on hyvä lukea ennakkoon Nokian kaupungin laatimat ohjeistukset (www.nokiankaupunki.fi). Vuokralainen vastaa myös tilaisuuden ja vieraiden turvallisuudesta. Vuokralaisen on huolehdittava ja valvottava, ettei melusta aiheudu haittaa. Suurin sallittu melutaso klo 02:00 jälkeen on 85 desibeliä.

Loppusiivous

Vuokraaja luovuttaa tilan siinä kunnossa, missä on sen vastaanottanut. Loppusiivous tapahtuu joko heti juhlien jälkeen (tunti-, päivä- ja arki-iltavuokraus, 04 mennessä vkloppuvuokraus) tai seuraavana päivänä klo 12 mennessä (vkloppuvuokraus). Jos huonekaluja on siirrelty tai pukkijalkapöytiä kasattu, on ne siirrettävä takaisin paikoilleen. HUOM. Suosittelemme ottamaan huonekalujen paikoista valokuvat ennen siirtämistä!! Roskat laitetaan roskiin, wc:t siivotaan, lasinsirut yms. lakaistaan, läikkyneet ruoat ja juomat luututaan, pöytätasot pyyhitään, keittiössä tiskit tiskataan, tasot pyyhitään ja lattia luututaan. Pullot / tölkit (myös pantittomat) laitetaan niille osoitettuun astiaan (ei sekajätteeseen!). Jos ulkoroskikset ovat täynnä, jätetään jätesäkit kiinteistön sisätilaan ulko-oven viereen, ei ulos (linnut). Myös ulkotila siistitään (Huom. tumpit). Jos juhlatila on vuokraajan jäljiltä sotkuinen tai huonekaluja ei ole palautettu paikoilleen, veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisen siivoussakon.

Varausohjeet

Tarkista toivomasi ajankohta tapahtuma- ja varauskalenterista. Ilmoita varauksesi yhteydessä otsikkotasolla tilaisuutesi luonne ja ajankohta (myös vuosiluku), tekstissä nimesi ja kattavat yhteystietosi, minkä tai mitkä tilat (Salonki, Galleria, Taivas, Ateljee) haluat varata ja millä hinnoittelulla (viikonloppu-, päivä-, ilta-, tuntivuokraus). Varausta tehdessään tilan vuokraaja hyväksyy varausehtoina tämän sivun aineiston.

Otamme vastaan varauksia ainoastaan sähköpostitse. Sähköpostilla tehty varaus käsitellään sitovana varauksena (sopimus), ja siihen sovelletaan seuraavia peruutusehtoja. Tilan vuokraajan on ilmoitettava mahdollisesta varauksen peruuntumisesta viimeistään 3 kk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta tai ilmoittamatta jättämisestä veloitamme 50 % sopimuksen mukaisesta kokonaissummasta.

Otamme tällä hetkellä vastaan 2018 – 2019 varauksia. 2010 aukeaa varattavaksi 1.1.2019 alkaen.

Tuija Lindroos

Asiakaspalvelu, tilavaraukset

Huom! Vastausviive 1-3 arkipäivää.

TILAVARAUKSET
tilavaraukset@tehdas108.fi

ASIAKASPALVELU
asiakaspalvelu@tehdas108.fi

Tarvitsetko apuja tilaisuutesi järjestämiseen?

TEHDAS 108:n inspiroiva ja yhteisöllinen tilaympäristö on vain osa tilavuokrauspalveluamme. Voimme halutessasi esim. kasata pukkijalkapöydät puolestasi, järjestää toiveidesi mukaiset tarjoilut tai ohjelman, avustaa markkinoinnissa tai hoitaa loppusiivouksen. Pyydä tarjous!

LISÄVARUSTELUT

 

 • TEHDAS 108 -esittelykierros
 • pukkijalkapöytien kasaus ja purku
 • loppusiivous
 • astiavuokraus (n. 50 hlölle)
 • popcorn -kone
 • lämpö- ja kylmävitriinit
 • perkolaattori (40 kupin kahvinkeitin)
 • jättiscreeni

Tuija Lindroos

Asiakaspalvelu, tilavaraukset

Huom! Vastausviive 1-3 arkipäivää.

TILAVARAUKSET
tilavaraukset@tehdas108.fi

ASIAKASPALVELU
asiakaspalvelu@tehdas108.fi

Tilojen extravalaistus ja järeämpi äänentoisto:
Pasi Sinivuori, Sonic Bee, puh. 044 5260 885 / pasi.sinivuori@sonicbee.fi

JUHLAPALVELU

 

Yritys- ja yksityistilaisuuksiin suunnitellut paketit ja lisäpalvelut:

 • catering
 • kahvilapalvelut
 • ohjelmatuotanto
 • palvelukonseptit

Jenni Lahtonen

Osuuskunnan pj, suunnittelija

PALVELUT ja TUOTANNOT
jenni@tehdas108.fi

TUOTANTOPALVELU

 

Ulkopuolisia tapahtuma- tai muita tuotantoja sekä vierailevia näytöksiä tukevat lisäpalvelut:

 • juhlapalvelu
 • tuotantoyhteistyö
 • markkinointiyhteistyö
 • graafikon palvelut
 • tarvikkeet ja -materiaalit

Jenni Lahtonen

Osuuskunnan pj, suunnittelija

PALVELUT ja TUOTANNOT
jenni@tehdas108.fi

GALLERIAPALVELU

 

Vierailevia näyttelyitä tukevat lisäpalvelut:

 • kuratointi
 • juhlapalvelu
 • graafikon palvelut
 • ripustustarvikkeet

Katri Mononen

Kuvataiteilija

TYÖHUONEVUOKRAUS, GALLERIAPALVELUT
katri@tehdas108.fi
puh. 044 534 8651

TEHDAS 108:ssa toteutettuja tuotantoja