Yrityspalvelut

Rohkeita palvelukokonaisuuksia ajan hermolla

108 Yrityspalvelut koostuvat rohkean edistyksellisistä, niin yritysjohdolle kuin henkilöstöllekin suunnatuista työhyvinvointivalmennuksista ja -työpajoista sekä monipuolisista kokous- ja juhlapaketeista.

 

TEHDAS 108 on uniikki toimitila ja Luova Keskus Nokian Tehdassaaressa. Se on taide-, kulttuuri- ja hyvinvointialojen ammattilaisia yhdistävä, yhteisöllinen toimintakonsepti sekä omiin arvoihinsa uskova yhteisö, joka luo Pirkanmaalle uudenlaista tuotanto- ja palvelukulttuuria.

Satakasin vahvuudet piilevät rohkeissa konsepteissa, joissa ennakkoluulottomasti ja monipuolisesti aloja ja osaamisia yhdistelemällä luodaan ennen kaikkea elämyksiä. Arvoja ovat mm. osallisuus, hyvinvointi ja omintakeisuus.

 

108 TYHY

Johdolle ja henkilöstölle suunnatut työhyvinvointivalmennukset ja -työpajat työelämän haasteiden ratkonnan tueksi. Konseptit on luotu tiimityön, kommunikaation ja vuorovaikutuksen teemojen ympärille ja aiheita lähestytään luovien keinojen kautta. Koko- tai puoli päivää voi muodostua esim. informatiivisesta, toiminnallisesta ja viihteellisestä osuudesta sekä ravitsevasta, hyvinvointia lisäävästä lounaasta ja välipalasta. Toiminta voi olla taide & design-, liikunta & hyvinvointi- tai musiikki & ilmaisupainotteista. Tyhy-päivät toteutetaan yhteistyössä yhteisön ammattilaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

108 KOKOUS

TEHDAS 108:n yhteisöllinen, inspiroiva ja monialainen tilaympäristö mahdollistaa erilaisen ja mieleenpainuvan kokouselämyksen. Koko- tai puoli päivää sisältää kokoustarvikkeiden lisäksi ravitsevan keittolounaan sekä “pienen piristyksen”.

108 JUHLA

Räätälöidyt paketit erilaisten juhlallisuuksien toteuttamiseen catering-, ohjelma- ja lisäpalveluineen yhdessä uniikin tilaympäristön kanssa.

 

Riikka Moilanen

Toiminnanjohtaja

108 PALVELUT
riikka@tehdas108.fi